Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Vine Sumudica la Nationala? Ce a raspuns antrenorul

  • Marius Sumudica este si el printre antrenorii care ar putea antrena Romania pe viitor
  • El a raspuns la Digi Sport ce ar face daca ar fi chemat la Nationala
  • Mai mult, a explicat cum vede echipa din acest moment

”E o intrebare foarte grea. Credeti ca daca vin eu as califica echipa, as putea promite unui popor intreg asa ceva? Mie mi-a placut riscul, dar nu vreau sa ma autopropun, eu am serviciu”, a spus Marius Sumudica, la Digi Sport Special.

”Am aratat rau. Eu consider ca meciul trebuia sa fie unul de pregatire pentru barajul din martie, dar am mers din nou pe mana unor jucatori care nu activeaza la cluburi. Au fost 6-7 in primul 11. E ca masina pe care o tii in garaj, vine iarna, ii dai la cheie si nu porneste, altceva e cu o masina rulata zi de zi.

Eu nu am nimic cu Baluta, este promitator, are calitati, dar saracul nici macar nu a debutat in Anglia. Joaca din 3 in 3 zile doua meciuri de 90 de minute. Nu poti sa faci fata asa fara ritm de joc, fara competitie, adversitate.E ceva incredibil.

Primul lucru care ma frapeaza este sa joci cu 6-7 care nu au meciuri in picioare, astia pierd minge dupa minge. Daca joci cu astia, Spania iti da cu terenul in cap. Dar nu se poate sa nu legi 3 pase.

Eu il antrenez pe Tosca, joaca fundas central de picior stang, dar nu pe banda stanga. Apoi, el era facut perdaf de spanioli pentru ca nu cobora mijlocasul de banda. S-au facut greseli mari in aparare. Trebuie sa bagam in teren jucatorii care merita, care joaca meci de meci.

De ce l-am chemat pe Budescu la nationala? Ca sa nu joace niciun minut? Chiar nu are valoare Nistor care joaca meci de meci la Dinamo foarte bine, il bagam 20 de minute la sfarsit? Care sunt criteriile? E rusinos ce s-a intamplat, mai ales in ultimele doua meciuri”, a mai spus Sumudica.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button