Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Video – Contra si Luis Figo, la prostituate in Bucuresti? Imaginile suspecte filmate de ProSport

  • Cei de la ProSport dau in vileag ceea ce ar putea fi cel mai mare scandal al anului in fotbal
  • Contra si Figo au fost filmati in ipostaze suspecte. Din imagini s-ar putea intelege ca fostul selectioner i-a aranjat o intalnire lui Figo cu o ‘folclorista’ in Bucuresti
  • Figo a mai fost implicat in scandaluri de acest gen

Imaginile cu Contra si Figo pot fi vazute AICI.

ProSport a intrat in posesia unor imagini care vor face probabil inconjurul lumii pentru ca, e lesne de observat, starul portughez a fost in forma mare.

Imediat dupa ce linistea s-a asternut peste pavilionul Romexpo, starurile de 24 de karate s-au mutat la Radisson. Hotelul de pe Calea Victoriei a fost cartierul general al intregii operatiuni organizate de UEFA si tot acolo a inceput si s-a terminat povestea intaririi relatiilor romano-spaniolo-portugheze.

Undeva in jurul orei 22:00, Luis Figo si Iker Casillas s-au delectat cu o bere la barul din holul hotelului sus mentionat. Cei doi fosti colegi din perioada „galactica” a lui Real Madrid n-au petrecut singuri pentru mult timp.

Cosmin Contra a aparut si el la scurt timp si a intrat rapid in rolul amfitrionului. Dupa o jumatate de ceas in care s-a facut „incalzirea”, fostul selectioner al Romaniei i-a smuls pe cei doi din agitatia de la Radisson.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button