Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Video Antrenorul lui Dragnea, in lacrimi, dupa ce a fost saltat de mascati: ‘Nu am avut o problema in viata mea’

  • Marius Baciu a fost saltat saptamana trecuta de mascati chiar dupa un meci al echipei sale
  • Antrenorul echipei lui Dragnea Jr. este implicat intr-un scandal privind o echipa de juniori pe care a antrenat-o. Speta este inca neclara
  • Baciu are suspect de multe meciuri castigate in ultima perioada cu intoarcerea rezultatului dupa pauza (motiv pentru care presa a speculat ca ar putea fi vorba de pariuri), iar in viata personala are afaceri impreuna cu Dragnea Jr. privind ferma de porci

Marius Baciu a povestit cu lacrimi in ochi, la finalul partidei de astazi cu U Cluj, scor 1-1, momentele prin care a trecut cand a fost saltat de trupele DIAS.

“Vreo sase, apte au venit acolo, vreo trei politisti civili, la poarta mai erau vreo sapte, opt mascati. Am zis ca nici in filme nu vezi asa ceva. E o durere in sufletul meu cand vad situatia asta. Erau copii pe acolo, erau speriati. A inceput lumea sa planga. Pur si simplu nu stiam ce se intampla. Suntem intr-un film, se intampla ceva, se filmeaza”, a declarat Baciu, la Telekom Sport.

Antrenorul celor de la Turris a spus ca el este alaturi de copii si ca a investit foarte mult in acestia, dezmintind ca a facut ceva ilegal:

“Lumea ma cunoaste, eu am lucrat si am investit foarte mult in copii. Am avut numai la scoala mea de fotbal peste 200 de copii. Nu am avut o problema in viata mea. Eu pur si simplu nu mi-am bagat copilul meu sa joace, daca e cineva mai bun decat el, sa il stopez”.

“Copilul meu plangea. Plangea si se uita stanga, dreapta, nu e asta tata. Stiu cine e tata. I-am zis, tati nu a furat un ou de la nimeni, stai linistita. Asta e durerea si ce ma doare foarte mult”, a adaugat Baciu, cu lacrimi in ochi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button