Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Scandal ca la usa cortului intre Giovani si Cornel Dinu – injuraturi multe

  • Scandal urias intre Giovani Becali si Cornel Dinu dupa ce cel din urma a lansat o carte controversata
  • Dinu a dezvaluit cum s-a pus la cale un blat intre Romania si Bulgaria in urma cu mai multi ani
  • Giovani s-a simtit lezat deoarece el a fost o buna perioada impresarul bulgarului Hristo Stoivcikov

Iata ce spune Cornel Dinu pentru Fanatik: „M-a injurat trei minute fara sa se opreasca. L-am lasat sa rasufle si i-am zis duios: «De ce te-ai suparat, Giovani? Pai eu te-am laudat, nu te-am criticat! N-ai inteles nimic! A fost singura data cand ai vrut si tu sa faci un bine pentru tara asta pe care ai furat-o toata viata ta… Puneai si tu umarul la ceva constructiv… Eu, de fapt, te-am laudat!»”.

„E adevarat ca am vorbit cu Cornel Dinu la telefon. Nu stiam ce e cu minciunile alea si nici nu stiam de carte. M-a sunat Stoicikov de la Miami, unde lucreaza in televiziune, si m-a intrebat cine a scris prostiile alea. L-am intrebat pe Victor si atunci am aflat de cartea lui Cornel Dinu. Stoicikov mi-a zis ca se vorbeste in toata Bulgaria de ce a scris Dinu. Ca Hristo a vrut sa-si vanda nationala in 1991. Stoicikov vine pe 28 octombrie la Bucuresti, o sa facem impreuna o conferinta de presa, o sa consultam si avocati si o sa-l dam in judecata pe Dinu. Sa demonstreze ce a scris acolo. Ca si eu pot spune de unul ca e homosexual, ca e limbist, ca a facut ceva, dar trebuie sa demonstrez. Asa sa faca si el, sa vina cu un martor, cu o dovada. Ca exemplu, recent am zis ca Florinel Coman are oferta de 9 milioane de euro, sunati-l pe Gigi si verificati daca e adevarat. Asta spun, cand deschizi gura si spui ceva, sau scrii, demonstreaza!

Eu nu inteleg de unde a inventat Dinu chestiile astea: 500.000 de dolari in 1991 dusi peste granita! Mie mi-era frica sa nu-mi faca astia vreo cheie la trecerea frontierei, credeti ca umblam cu atatia bani la mine acum 30 de ani? De ce nu spune Dinu cati bani a luat la transferurile lui Raducioiu si Lupescu? De ce nu spune Dinu ce costume ii ducea doamnei Iliescu, costume platite de altii? I-am zis la telefon „Bai Cornele, bai canceristule! De ce inventezi? Esti un om bolnav, care ia medicamente si cu care nu o sa mai stea nici cainele! Esti un cancer al lui Dinamo si al societatii romanesti!” L-am mai si injurat, dar nu suport minciunile. O sa raspunda, nu o sa fie ceva penal, pentru ca nu o sa se mai intample nimic dupa 30 de ani. O sa fie daune morale, pentru ca trebuie sa simta. Eu il apreciez ca are o cultura adevarata si ii tine Dumnezeu mintea si la varsta asta. Jos palaria cand comenteaza si analizeaza meciuri de fotbal, pentru ca asta e meseria lui! Il ascult cu placere, dar nu pot fi de acord cand minte si inventeaza” – Giovani Becali pentru FANATIK.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button