Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

S-a gasit Mutu sa-l apere pe Contra: ‘Omul asta si-a dat viata pe teren. Jucatorii au batut campii ca sunt buni si nu sunt luati’

  • Adrian Mutu s-a trezit sa-i ia apararea lui Contra dupa rezultatele slabe
  • El sustine ca bietul Contra a fost cel mai criticat antrenor din istoria Nationalei, uitand probabil de Daum
  • Mai mult, Mutu crede ca selectionerul a dat tot ce avea mai bun pentru Romania

”Nu vreau sa il apar pe Contra, dar mi s-a parut ca a fost cel mai criticat selectioner din istorie si nu e corect. Totusi omul asta si-a dat viata pe teren ca fotbalist pentru nationala si fiti sigur ca si ca antrenor are aceeasi mentalitate. Orice a facut in mandatul asta, a fost interpretat invers de catre presa.

Nu stiu daca a avut, dar nu am vazut sa se scoata in evidenta nimic pozitiv din ce a facut si orice decizie a luat a fost contestata. Si nu ma refer doar la presa, ci si la unii colegi de breasla, de la care ma asteptam sa evalueze mai bine situatia.

Nu mai zic de unii jucatorii care au batut campii prin presa ca sunt buni si nu sunt luati la nationala ca exista alte interese. Ce interes sa fie mai presus de rezultate pentru nationala si pentru tine ca selectioner?! Unele afirmatii mi s-au parut deplasate”, a spus Mutu, pentru Prosport.

Mircea Lucescu, Dan Petrescu si Gica Hagi sunt cele 3 nume luate in calcul de Federatia Romana de Fotbal pentru inlocuirea lui Cosmin Contra. Mutu nu il vede nici el pe Mirel Radoi ca urmas al lui Gurita.

”Nu cred ca e momentul potrivit! Nu stiu ce decizie va lua el sau federatia dupa meciul cu Spania, dar daca pleaca si postul de selectioner ramane vacant o sa fie o mare lupta. Si o sa fie o mare presiune pe Mirel, daca o sa fie el, iar pe umerii lui va plana mereu umbra lui Hagi sau a lui Dan Petrescu, ceilalti doi mari candidati la post in acest moment, care au de partea lor experienta si trofeele.

Cred ca indiferent cine va veni va avea o misiune foarte grea si ma refer la continuarea acestui proces de schimbare de generatii, care trebuie facut fara sa fie ratata inca o calificare”, a adaugat Mutu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button