Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Romania U21 joaca astazi – Absenta importanta pentru Radoi

  • Cea mai iubita echipa nationala a Romaniei joaca astazi al doilea meci din aceasta sesiune de calificari
  • Mirel Radoi nu se poate baza pe Florinel Coman care a fost chemat la echipa mare
  • In schimb, Radoi il va avea la dispozitie pe Baluta

”Fundasului dreapta al Ucrainei ii pregatisem o surpriza cu Florinel Coman. Absenta lui e una grea. Este unul dintre cei mai in forma jucatori din campionatul intern.

Era normal sa faca pasul spre nationala mare. Sunt jucatori care-l pot inlocui, Dragus, Neicutescu, Carnat sau Mihaila”, sustine Radoi

”La felul cum au decurs lucrurile de la reunire, spun ca suntem pregatiti, atat noi, cei din staff, cat si jucatorii. E momentul revansei! De aceea am ales sa jucam la Ploiesti”, a explicat Radoi.

”Fata de meciul cu Danemarca nu vor fi multe lucruri schimbate. Daca e ceva de remediat din acel meci ar fi acele prime 20 e minute, care nu mi-au placut. Le-am explicat asta si jucatorilor. Eu cred ca a fost vorba de lipsa de concentare.

Daca si cu Ucraina, o echipa la fel de buna ca Danemarca, poate cu o dinamica mai buna, incepem la fel, s-ar putea termina mai rau. Sper ca jucatorii sa inteleaga ce le-am zis si sa inceapa bine”, a mai spus Radoi, la conferinta de presa premergatoare meciului.

Romania – Ucraina, 10 octombrie, ora 20:30 , stadion “Ilie Oana” (Ploiesti)
Romania – Irlanda de Nord, 14 octombrie, ora 20:30 , stadion “Anghel Iordanescu” (Voluntari)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button