Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Riscam ca echipa Suediei sa paraseasca terenul inainte de finalul meciului. Ce masuri a luat FRF

  • Antrenorul Suediei a anuntat clar ca se asteapta ca suporterii Romaniei sa aiba scandari rasiste, iar jucatorii sunt pregatiti sa ia masuri
  • FRF ar fi organizat o intalnire cu cei de la Uniti sub Tricolor pentru a incerca sa-i tempereze
  • Ramane de vazut cat de tensionata va fi situatia in tribune

Janne Andersson, selectionerul Suediei, se asteapta ca pe Arena Nationala, suporterii Romaniei sa apeleze la scandarile rasiste. Tehnicianul de 57 de ani anunta ca nordicii sunt pregatiti sa ia masuri in cazul unor asemenea incidente.

”Daca vom auzi ceva din tribune, evident ca vom actiona. Abordarea noastra este sa respectam regulamentul. Exista un scenariu in trei pasi pe care arbitrul il poate aplica.

Am fost in contact cu UEFA si cu Federatia Romana de Fotbal. Credem ca UEFA priveste acest meci foarte serios si are oameni potriviti”, a spus Janne Andersson, inainte de meci.

Dupa ce terenul propriu a fost suspendat in meciul cu Norvegia, Federatia Romana de Fotbal a avut un dialog cu suporterii de la “Uniti Sub Tricolor”. Din informatiile FANATIK, Federatia i-a abordat pe suporteri pentru a avea un dialog cu ei si cele mai fierbinti teme de discutie au fost scandarile xenofobe anti-Ungaria, dar si materialele pirotehnice sau chiar scandarile anti-FRF sau anti-UEFA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button