Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Reghe si Dinu se iau la ‘paruiala’ pentru Cosmin Contra – Arunca cu vorbe grele

  • Reghe s-a trezit sa-i ia apararea lui Contra in fata criticilor aduse de Cornel Dinu
  • Desigur, Reghe are si interes sa faca asta pentru ca actualul selectioner a favorizat jucatorul Stanciu, impresariat de sotia Anamaria Prodan
  • Cei doi si-au aruncat replici acide pe care le puteti vedea mai jos, in articol:

”Dinu a uitat cumva episodul Kosice? El spunea ca se lasa de meserie daca era in locul lui Contra. Nea Cornele, vreau sa-ti respect varsta, dar ai aruncat cu prea mult venin! Si cred ca-mi permit sa-ti vorbesc ca antrenor.

Eu de vreo cinci ani am mai multe trofee castigate ca antrenor decat ai tu in toata cariera. Cu scuzele de rigoare, dar ai depasit de mult limita bunului simt!”, a spus Reghecampf, conform Gazetei.

Dinu l-a atacat dur pe Contra dupa ce echipa nationala a ratat sansa de a merge direct la EURO 2020.

”S-a dat dovada de necunoastere totala a capacitatii de joc a Suediei. Lucrurile sunt simple cand joci cu o echipa care joaca 4-4-2 de 40 de ani. Felul in care a gandit selectionerul a fost total aiurea, nu a avut nicio legatura cu fenomenul fotbalistic. A fost o necunoastere atat a advesarului, cat si a propriei echipe.

Deloc nu a gandit componenta echipei Contra. Cu un astfel de adversar trebuia sa mergi pe jucatori care tin mingea, gen Nistor, Alibec, Budescu, Ianis Hagi. Pentru asta iti trebuie o capacitate de analiza creata in timp, cunoastere, nu e cazul la Contra”, a spus Dinu la Digi Sport Special.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button