Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Puscas si masinile: ‘Am dat 30.000 de euro pe un Mercedes. As face in 5 ore jumate Oradea-Bucuresti

  • George Puscas se declarat un pasionat de masini si recunoaste ca a incasat si cateva amenzi
  • El isi aminteste cu drag de prima masina cumparata care a costat 30.000 de euro
  • Jucatorul ar scurta cu doua ore drumul Oradea – Bucuresti daca l-ar chema Contra de urgenta

George Puscas este fanul masinilor de lux si a explicat care ar fi un motiv pentru a incalca regulile de circulatie. Un simplu apel primit de la Cosmin Contra l-ar pune imediat pe drum.

”Cred ca si eu si Ionut Radu suntem la fel de buni soferi. Am ceva amenzi la activ, dar imi place sa am rabdare in trafic, sa nu-mi pierd cumpatul.

Probabil de la Oradea la Bucuresti, as face vreo sapte ore, dar daca domnul Contra imi zice sa ma grabesc, as incalca niste reguli de circulatie si asa ajunge in cinci ore si jumatate”, a spus Puscas, pentru site-ul frf.ro.

”Nu am fost niciodata un pasionat de masini, dar imi plac. Mai ales cand e vorba sa imi iau una sunt atent la detalii, dar niciodata nu am fost omul sa investesc mult in asta. Prima masina cumparata era un Mercedes alb. Suma, undeva la 30.000 de euro. Si in prezent merg pe linia asta si inca continui pe linia Mercedes. Imi place interiorul, imi place totul.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button