Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Propunere-soc la Nationala: ‘Victor Piturca este cea mai buna solutie’

  • Nicolae Negrila il vrea pe banca Romaniei pe Victor Piturca
  • El critica teribil prestatiile lui Contra dar si ale fundasului Mogos
  • Mai mult, sugereaza si alti doi fundasi dreapta foarte buni care puteau ocupa pozitia lui Mogos

Fostul mare international si fotbalist al Craiovei Maxima, Nicolae Negrila, 65 de ani, a declarat pentru ProSport ca selectionerul Cosmin Contra a gresit total selectia pentru „dubla” cu Suedia si Spania, dar si alcatuirea primului 11. „Negoro” considera ca Victor Piturca este cea mai buna solutie pentru echipa nationala.

„Nu am vazut in viata mea o nationala a Romaniei atat de slaba. Contra a gresit total selectia, dar si primul 11. Bine ca am adus la nationala toate stifturile si i-am lasat acasa pe Boboc si Cretu. Baietii astia doi jucau de 100 de ori mai bine pe postul de fundas dreapta fata de Mogos ala. De unde a aparut Mogos? Nu am auzit pana acum de el. Nici nu stiam ca avem un fotbalist pe nume Mogos. Imi vine sa ma apuc din nou de fotbal si sa joc tot fundas dreapta cand vad cine a ajuns sa joace pe la nationala. Nu vreau sa va spun multe ca vor zice astia ca ma iau aiurea de unul si de altul, dar ma enervez cand vad ce se joaca acum si ce jucam noi la nationala si la echipele de cluburi pe timpuri.

Cum sa ii lasi pe banca de rezerve pe Budescu si Alibec? Pe Budescu nici macar nu l-a bagat, iar pe Alibec l-a bagat la disperare doar cateva minute”, si-a inceput discursul Negrila.

„Ce a facut Dan Petrescu in strainatate?”
In continuare, Nicolae Negrila a marturisit pentru ProSport ca readucerea lui Victor Piturca la echipa nationala este cea mai buna solutie.

„Vad ca o tot dati cu Dan Petrescu la echipa nationala, dar ce a facut asta prin strainatate? Ce a facut prin Rusia? In China a retrogradat, iar la CFR a luat al doilea campionat muncit de alti antrenori, Conceicao si Minteuan. Victor Piturca este cea mai buna solutie pentru banca nationalei Romaniei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button