Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Nesimtire fara margini – Contra a decis sa nu-si dea demisia in seara asta, indiferent de rezultat

  • Cosmin Contra a declarat la conferinta de presa ca nu se grabeste cu deciziile, desi e greu de inteles ce mai asteapta
  • El nu va anunta dupa meciul cu Spania daca pleaca sau nu de la Nationala, ci va mai sta cel putin o saptamana sa cantareasca situatia
  • Contractul lui Contra expira la inceputul lunii decembrie. E greu de crezut ca va urma o prelungire

“Am discutat cu presedintele, dar nu am discutat daca voi continua. L-am rugat sa ma lase sa pregatesc acest meci, apoi vom analiza cateva zile si, probabil spre sfarsitul saptamanii viitoare, vom vorbi despre ce va fi pe viitor.

Nu am luat nicio decizie, e important sa ai timp de gandire, sa analizezi la rece ce ai facut. Daca voi simti ca nu mai are rost sa continuu, nu voi mai continua”, a declarat selectionerul Romaniei.

Contra recunoaste ca rezultatele din preliminarii nu-l recomanda pentru a prelungi contractul scadent in decembrie.

“Sunt foarte corect cu ce se intampla, sunt trei echipe cu care ne-am luptat la calificare si contra carora n-am reusit nicio victorie. Principalul responsabil sunt eu, dupa meciul de maine (n.r. cu Spania) si niste zile de gandire voi lua o decizie.

Realitatea cruda e ca nu am castigat niciun meci contra celor trei adversari. Au fost critici si cand mergea bine nationala. Exista o limita insa a bunului simt, avem si noi familii, parinti care sufera, plang”, a mai spus Cosmin Contra.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button