Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Lui Dan Petrescu i s-a facut rau: ‘Nu se simte foarte bine, dar e un luptator’

  • Dan Petrescu a intampinat cateva probleme de sanatate
  • Echipa sa urmeaza sa joace cu Celtic in aceasta seara in Europa League
  • Antrenorul e posibil sa nu stea pe banca tehnica

Probleme pentru Dan Petrescu, caruia i s-a facut rau inaintea meciului cu Celtic, din UEFA Europa League. Din primele informatii, se pare ca antrenorul campioanei a acuzat dureri la stomac.

“Speram ca Dan sa ni se alature. Nu este o problema grava, ne dorim sa revina pe banca”, a spus secundul Alin Minteuan la conferinta de presa, citat de The Sun.

”Chiar inainte sa plecam la stadion, ne-a spus ca nu se simte foarte bine, dar stim ca este un luptator. Cred ca va fi in regula maine. Chiar daca nu va fi 100%, sunt increzator ca va fi alaturi de noi maine”, a completat si Gieudrius Arlauskis.

Conducerea feroviarilor asteapta inca o minune de la Dan Petrescu, inaintea duelului din Scotia. “Vom vedea ce inventeaza din nou Dan Petrescu, pentru ca trebuie sa gaseasca din nou o surpriza, sa reusim sa ne calificam. Nu ne este frica, nu avem nimic de pierdut. Cred ca si un egal este binevenit in meciul cu Celtic Glasgow”, a spus Bogdan Mara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button