Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Jucatorul de la Nationala care a primit doi ani cu suspendare. Care e motivul

  • Vasile Mogos este noul jucator convocat de Contra la Nationala
  • El a fost condamnat la 2 ani cu suspendare in Italia
  • Jucatorul ar fi luat parte la o bataie intr-un club de noapte

Vasile Mogos, internationalul roman in varsta de 26 de ani legitimat la clubul italian Cremonese, a fost condamnat la doi ani cu suspendare dupa o bataie intr-un bar.

Cand evolua la Reggiana, Vasile Mogos si alti patru colegi de-ai lui s-au batut cu alti oameni intr-un bar. Vasile Mogos, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente si Jacopo Manconi au fost condamnati la 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Vasile Mogos, primul interviu la echipa nationala: ”Noaptea trecuta nu am dormit deloc, am avut emotii”
”Am avut mari emotii. Noaptea trecuta nu am dormit deloc, inca nu realizez ca sunt aici. Trebuie sa-mi cunosc colegii si locurile de la nationala. M-a impresionat organizarea de aici. Totul e nou pentru mine. Sunt un jucator fizic, dau bine cu capul, alerg mult. Sunt un om cu multa valoare. Familia este pe primul loc pentru mine, deoarece ei au fost tot timpul alaturi de mine”, a declarat Vasile Mogos in primul interviu la echipa nationala.

”Nu-mi place deloc sa fac sala, dar trebuie sa am grija de corpul meu. Obiectivul meu nu este sa marchez, dar este un bonus si senzatia este placuta. Noi la club jucam foarte mult in sistemul 3-5-2, dar am mai jucat si in sistem cu patru fundasi. Eu la inceput am jucat mijlocas, asa ca nu ma deranjeaza in ce sistem ne asezam, important e sa fie organizare in teren”, a spus Mogos pentru FRF TV.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button