Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Jucatorii Romaniei au fugit din cantonament – Unde s-au dus seara

  • Romania urmeaza sa joace doua meciuri decisive in aceasta perioada: unul sambata cu Feroe si altul marti cu Norvegia
  • Desi jucatorii nu prea parasesc cantonamentul de la Mogosoaia, Contra i-a lasat sa ia marti seara cina in oras
  • In cazul in care nu obtin 6 puncte din cele 2 meciuri, Contra e foarte aproape de demitere

Selectionerul Cosmin Contra (41 de ani) este constient de faptul ca atmosfera din cadrul echipei nationale este una destul de incarcata, presiunea exercitata de dubla cu Insulele Feroe, de sambata, 12 octombrie 2019, din deplasare, ora 19:00, si cu Norvegia, marti, 15 octombrie, ora 21:45, Arena Nationala, fiind una uriasa. Asa ca a decis ca marti seara sa-si scoata jucatorii in oras.

Inainte de a pleca la masa, Adrian Rus, fotbalistul dorit si in nationala Ungariei, s-a confesat celor de la frf.ro, carora le-a destainuit cateva secrete din pregatirea personala pe care o face.

“In fiecare zi, cu 90-100 de minute inainte de antrenament, merg la sala de forta. Lucrez si dupa antrenament, dar doar atunci cand avem sedinte de pregatire mai usoare la club sau atunci cand simt ca am suficienta energie. E foarte important sa dozezi energia pe zile!
Am invatat sa lucrez la diferite aparate si sa variez cat mai mult programul sedintelor la sala de forta. Singurele modificari pe care le fac de la program sunt atunci cand simt fizic nevoia clara de a lucra pentru o anumita zona.

Cel mai mult lucrez exercitii la nivelul abdomenului, dar am grija sa ating toate zonele de muschi intr-o saptamana. E important sa fie un echilibru atat in exercitii, cat si in starea de incarcare a fiecarei zone.
Cel mai mult imi place sa fac exercitii pentru piept, iar cel mai putin cred ca pentru biceps. Un secret, sa spunem, in ce ma priveste, pentru ca nu exista reguli care sa se aplice tuturor, e faptul ca prefer abdomenele dupa antrenamente, iar alergarea pe banda inaintea acestora.

Nu am fixat un numar de abdomene, spre exemplu. Ma pregatesc pana in momentul in care organismul imi spune ca e suficient de incarcat. E cea mai buna unitate de masura!”, a dezvaluit Rus, inaintea meciului cu Feroe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button