Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Ilie Dumitrescu a marturisit pe cine vrea antrenorul Romaniei: ‘E cel mai bun de departe’

  • Ilie Dumitrescu a vorbit despre viitorul Echipei Nationale a Romaniei
  • El il vede pe Hagi favorit sa ocupe postul de selectioner in viitor
  • Dumitrescu sustine ca Hagi e cel mai mare antrenor al generatiei sale
  • Ofertele eMAG de Black Friday sunt AICI

„Gica Hagi este cel mai mare antrenor din generatia noastra! De departe! Hagi este un exemplu de antrenor. E genul de antrenor care incearca sa scoata in evidenta calitatile jucatorilor romani. Viitorul este singura echipa care are identitate de joc, indiferent de cine intra in prima echipa. Este singura echipa lucrata, din punctul meu de vedere. Este unic! Si mi-as dori sa-si puna amprenta si la nivel de nationala.

La un moment dat, Gica Hagi trebuie sa fie antrenorul echipei nationale a Romaniei! Pentru ca are incredere foarte mare, el transmite incredere uriasa jucatorilor, le da personalitate si merge pe fantezia asta latina, pe calitatile jucatorilor romani.

Jocul echipei lui este construit pe calitatile jucatorilor romani. El nu joaca un fotbal pe care nu putem sa-l stapanim. Si merge pe ce are mai bun. Hagi va fi o solutie si o sa fie antrenorul echipei nationale.

N-as vrea sa se inteleaga ca, inaintea meciului cu Suedia, vorbim de Hagi la nationala. Mesajul asta nu e ca sa punem presiune pe Cosmin. Dar, la un moment dat, Gica Hagi trebuie sa-si puna amprenta si la echipa nationala, asa cum a facut si la echipa de club, dar si la nationala ca jucator”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button