echipa nationala

FRF confirma – Se negociaza cu doi antrenori

  • Mihai Stoichita e prima voce oficiala care recunoaste ca exista discutii pentru un nou antrenor
  • El a confirmat ca se discuta cu Hagi si cu Petrescu si acest lucru nu poate fi negat
  • Totusi, Comisia Tehnica alcatuieste o lista mai ampla cu nume de antrenori

“Trebuie sa vorbesc cu colegii mei din zona tehnica, sa urmez procedurile de la federatie si apoi sa mergem la presedinte, iar presedintele sa ne aprobe propunerea. Aveti incredere, sunt oameni cu istorie in fotbal, alegerea va fi echilibrata.

Data trecuta, primii ofertati au fost Dan Petrescu si Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenti, dar in fotbal exista un risc, a incercat, nu a reusit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. As fi un nebun sa zic ca nu sunt in vederi Petrescu si Hagi! Problema e sa vrea si ei!,” a explicat Mihai Stoichita intr-o interventie la Digi Sport Special.

“Eu am simtul ridicolului, la varsta mea nu ma mai apuc sa antrenez, stiu care este menirea mea la federatie, eu nu mai sunt antrenor. Sunt altii si ca varsta medie, si tineri care merita, nu pot sa-i blochez eu.

Trebuie sa gasim metode pentru a-i reinventa pe jucatori, de a-i reinvia. Au fost si lucruri bune in aceasta campanie si sa vedem, impreuna cu cine va veni, care sunt solutiile ideale pentru un meci sau doua. Obiectivul principal trebuie sa fie barajul, mai avem doua posibilitati de a ajunge la turneul final.

Mandatul lui Contra e la sfarsit, dar il felicit, a reusit sa obtina un baraj dupa cele doua competitii. A batut Muntenegru si ne-a dat dreptul sa visam in primavara,” a precizat Mihai Stoichita.
There are no comments

Add yours