Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

E oficial: Romania joaca baraj pentru Euro2020

  • Echipa Romaniei se poate califica si de pe locul 3 la Euro2020
  • Kosovo a pierdut si trece in clasamentul pentru baraj sub Romania
  • Echipa noastra va disputa un baraj suplimentar din care poate ajunge la turneul final
  • Ofertele eMAG de Black Friday sunt AICI

Singura conditie pentru ca Romania sa ajunga in play-off-ul Ligii Natiunilor era ca in Grupa A Cehia sa se califice in dauna lui Kosovo, lucru asigurat matematic dupa 2-1 in aceasta seara. Cehii au 4 puncte distanta de kosovari inaintea ultimei etape.

Divizia B si Divizia D au completate tabloul play-off-ului. In C vor fi sigur cele 3 care si-au castigat grupa de Liga Natiunilor, Scotia, Norvegia si Serbia, iar procedura UEFA presupune tragere la sorti, din restul de 4 echipe, Bulgaria, Israel, Ungaria si Romania, pentru a fi desemnata echipa care va completa barajul de C.

1. Daca vom fi echipa care fi trasa la sorti sa completeze barajul de Divizia C, atunci vom intalni sigur Scotia in semifinale. De ce obligatoriu Scotia? Fiindca a fost echipa cu cel mai bun punctaj din toata Divizia C si in semifinale va avea parte de cea mai slaba echipa. Meciul s-ar disputa in Scotia! In cealalta semifinala din C se vor duela Norvegia si Serbia, la Oslo.

2. Daca nu vom fi echipa care va fi trasa la sorti sa completeze barajul de Divizia C, atunci vom merge sa completam tabloul play-off-ului in Divizia A. Si vom intalni sigur Islanda, in semifinale, pentru ca suntem cea mai slaba echipa de Liga Natiunilor din C. De asemenea, vom evolua in deplasare. In cealalta semifinala ar putea fi oricare doua formatii dintre Bulgaria, Israel si Ungaria.

LOCUL FINALEI SE TRAGE LA SORTI
Barajele de Liga Natiunilor se vor disputa la finalul lunii martie, iar finalele celor 4 divizii se vor disputa pe terenul uneia dintre cele doua finaliste, locul urmand sa fie stabilit prin tragere la sorti.

Deci Romania ar putea disputa la Bucuresti o posibila finala de Liga Natiunilor. De exemplu, impotriva Norvegiei, daca va fi in Divizia C, sau impotriva Israelului sau Ungariei, daca va fi in Divizia A.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button