Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Dorinel Munteanu cere demisia lui Contra: ‘Sunt dezamagit, echipa facuta dupa ureche, nu se poate asa…’

  • Dorinel Munteanu nu se ascunde in declaratii si cere direct demisia lui Contra
  • El e de parere ca antrenorul nu ar trebui sa astepte sa i se incheie contratul ci sa isi anunte el demisia
  • Munteanu e dezamagit de schimbarea frecventa a tacticii echipei

”Echipa noastra nationala n-a avut un nucleu de baza in aceste preliminarii. Eu am spus-o mereu. Un nucleu pe care sa se poata baza, chiar daca nu jucau la echipele de club. Mereu am facut nationala dupa ureche, dupa niste principii pe care eu nu le-am inteles. Suntem cu totii dezamagiti”, a spus Dorinel Munteanu, intr-o interventie telefonica IN DIRECT, gazduita de emisiunea Digi Sport Special.

Dorinel Munteanu i-a mai reprosat lui Contra si faptul ca a schimbat sistemul de joc de mai multe ori pe durata acestei campanii de calificare. ”Cosmin trebuia sa faca cel mai bun 11 in aceste preliminarii. Am schimbat sistemul de joc de vreo patru ori.

Nu putem face un pas in fata daca schimbi mereu sistemul si echipa”, a mai spus Munteanu.

Tehnicianul a mai precizat si ca jucatorii au o parte importanta de vina. ”Jucatorii trebuiau sa se motiveze personal, sa vad o explozie de orgoliu din partea lor. Din pacate, n-a fost asa”, a mai spus Munti.

Chestionat daca oficialii FRF trebuie sa nu-l mai lase pe Contra sa fie selectioner si in play-off-ul Ligii Natiunilor, Dorinel a replicat:

”Vreti sa ma provocati? Nu cred ca trebuie demis. Trebuie sa vina asta din oficiu. Din moment ce Cosmin crede ca toata lumea are ceva cu el, nu e un semn bun”, a mai spus Munteanu, la Digi Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button