Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Dezvaluirile mizeriei de la Nationala: Contra a favorizat cel putin 2 jucatori in defavoarea altora

  • Cei de la GSP scot la iveala legaturile bolnavicioase dintre Contra si impresara Anamaria Prodan
  • Anamaria si Reghe sunt rude cu Contra, lucru ce a parut sa conteaze in selectia pentru Romania
  • Contra l-a chemat constant pe Stanciu si l-a bagat titular la Nationala desi avea probleme la echipa de club. Mai mult, portarul Florin Nita, impresariat de Anamaria, a fost chemat in locul lui Ionut Radu, desi el nu prinde echipa la club

Anamaria Prodan il sprijina pe Facebook pe selectionerul Contra. „Regele” l-a suspectat pe Cosmin inca de la inceputul mandatului ca selectia ii era influentata de impresarul-ruda.

„De ce ai ales asa, Cosmine? Ca sa-i faci pe plac unei persoane care-ti e draga?”. Contra tocmai preluase postul de selectioner cand Hagi l-a atacat cu aluziile acestea intr-o conferinta de presa. Gica era nervos fiindca selectionerul nu alegea suficienti jucatori de la Viitorul si banuia ca relatia de rudenie Anamaria-Contra constituia o explicatie.

Cosmin s-a repliat pe urma, in lot au aparut Ianis, Tudor Baluta, Dragus, si criticile „Regelui” au incetat. Au ramas replicile din acea conferinta de presa, o suspiciune pe care Anamaria o confirma acum.

Intr-un moment in care pe Contra il critica mai toti fostii fotbalisti importanti, Ana incearca sa-l apere pe Facebook: „In doi ani ca selectioner, Contra a pierdut doar patru meciuri. Ceea ce se intampla e tipic romanesc: sa astepti pe cineva la colt, ca sa poti sa-i dai in cap! Daca mai avem o sansa de calificare la Euro, asta i se datoreaza si lui, fiindca nu am fi jucat barajul din Liga Natiunilor fara parcursul pe care l-a avut nationala sub comanda lui Cosmin! Haideti sa lasam frustrarile deoparte si sa ne sustinem nationala pana la capat!”.

E numai o parte din textul prin care Anamaria a incercat sa-l apere pe nasul ei si al lui Reghecampf de contestatarii tot mai numerosi si mai agresivi.

Doar ca sprijinul agentului intareste banuiala pe care a pronuntat-o Hagi si pe care a mai repetat-o Cornel Dinu. „Diavolita-impresar si-a bagat coada si la selectia echipei nationale!”, a acuzat Mister. Suspiciunea s-a referit si la insistenta cu care Contra a continuat sa-l promoveze pe Nicolae Stanciu si in momentul in care mijlocasul disparuse din Europa, ajunsese la Al Ahli, din Arabia Saudita.

Selectionerul a facut recent o alegere si mai surprinzatoare, tot o favoare pentru un fotbalist al Anamariei: l-a convocat pe Florin Nita pentru partida cu Suedia. Legitimat la Sparta Praga, Nita nu a mai prins niciun meci din campionatul Cehiei in ultimele doua luni si jumatate.

Ca sa-l ia pe el la nationala, Contra a renuntat la Ionut Radu, fostul capitan al „tineretului”, titular in Serie A, la Genoa! Radu tocmai inregistrase o superprestatie in Italia, intr-o remiza cu Napoli, 0-0, inainte ca selectionerul sa-l prefere pe „somerul” Nita in locul lui!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button