Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Cosmin Contra, un car de nervi: ‘Vorbim intotdeauna de lucruri negative…’

  • Cosmin Contra a parut destul de tensionat intr-un interviu pentru Telekom Sport
  • Selectionerul e nemultumit de faptul ca toata lumea a comentat doar partile negative din meciul cu Spania
  • Pe Contra il asteapta doua meciuri cu Nationala in octombrie:

“La noi, meciul cu Spania s-a terminat la pauza. Critica, analiza, tot ce vrei, s-a terminat in prima repriza. Eu nu am vazut sa se vorbeasca de a doua repriza, nu am vazut sa se vorbeasca de ultimele 20 de minute. Nu am vazut sa se vorbeasca, sa se analizeze ca echipa Romanieia impins echipa Spaniei in jumatatea adversa si i-a tinut in ultimele 10 minute ca trageau de timp. Dupa foarte mult timp, echipa Spaniei nu a putut sa iasa din jumatatea ei.

In meciul cu Malta s-a vorbit doar de a doua repriza. Dar s-au analizat primele 25 de minute? Daca in primele 25 de minute au fost sase ocazii clare, plus un gol care nu trebuia sa fie anulat, crezi ca s-a jucat bine?

In meciul tur am fost inspirati pe faza de atac si am dat goluri la toate fazele pe care le-am creat si am marcat patru goluri, in meciul retur nu am mai avut aceeasi inspiratie.

Nu putem sa vorbim intotdeauna de lucrurile negative. Eu inteleg anumite lucruri, ca jocul echipei nu a avut consistenta care se astepta, si mie mi-ar placea enorm sa avem consistenta de meciul amical cu Turcia. A fost un meci etalon pentru mine la echipa nationala”, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Cu toate acestea, selectionerul nu crede ca mass-media si fanii au ceva personal cu el.

“Nu cred, pentru ca orice antrenor la nationala va fi criticat, indiferent de deciziile pe care le ia. Si voi fi criticat in continuare, inteleg lucrul asta. Din 14 meciuri oficiale, stiti cate am pierdut eu? Doua. Si stiti cate goluri am marcat?

Asta inseamna ca echipa nationala, pe parcursul mandatului meu, este o echipa care nu a marcat si nu a jucat sa castige meciuri!?

Eu nu ma vad defensiv. Eu trebuie sa imi apar jucatorii, pentru ca am de ce sa ii apar. De cand sunt la echipa nationala nu am sa le reprosez nimic din punct de vedere al atitudinii”, a adaugat Contra.

Momentul tensionat poate fi vazut AICI.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button