Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Contra vrea sa ramana antrenor si daca nu se califica la EURO2020

  • Cosmin Contra se pare ca isi doreste sa ramana antrenorul Romaniei si dupa ce va rata calificarea la Euro2020
  • Desi initial anuntase altceva, conform celor de la GSP acum el s-ar fi razgandit
  • Romania ar putea ajunge la barajul pentru Liga Natiunilor daca termina pe locul 3 grupa de calificare Euro2020
  • Ofertele eMAG de Black Friday sunt AICI

Selectionerul s-a aflat in Italia in timpul Campionatului European de tineret, care a avut loc in vara acestui an. In acel context, Contra a avut o declaratie-promisiune: „Voi pleca de la conducerea nationalei daca n-o sa obtin calificarea la Euro 2020!”.

Radoi, selectionerul lotului U21, a fost surprins de afirmatia aceea: „I-am si reprosat lui Cosmin ca a facut o asemenea promisiune. De ce era nevoie sa anunte plecarea lui?”.

Contra s-a razgandit intre timp, a anuntat recent ca ar mai ramane in functie si daca ar rata locul al doilea, care duce la Euro: „Eu am contract pana la sfarsitul acestui an. Mai departe, va fi decizia Federatiei daca o sa continuu si pentru barajul din Liga Natiunilor sau va fi angajat un alt selectioner”.

Barajul va avea loc in martie. Romania are sanse mari sa prinda un loc in acel baraj, conditia este sa nu se califice Kosovo din preliminariile clasice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button