Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Contra si Burleanu, facuti praf si pulbere: ‘A venit timpul sa spunem adevarul…’

  • Atac puternic asupra managementului de la FRF tocmai din partea unui oficial LPF
  • Justin Stefan, secretarul general al LPF a scris pe Facebook un mesaj cu sageti otravite spre Burleanu si Contra
  • El sugereaza ca ar fi timpul pentru plecari de la varful FRF

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a lansat, sambata, un atac dur la adresa Federatiei Romane de Fotbal (FRF), dupa ce reprezentativa Romaniei a invins in deplasare echipa Insulelor Feroe, cu scorul de 3-0, toate golurile fiind marcate pe final.

“Cand iti arde mai mult de imagine decat de sport, ajungi sa te chinuiesti si cu Insulele Feroe. E de ras ca am ajuns sa tremuram constant in fata unor echipe mici. Am fost la un pas de o rusine nationala. Sa nu ne luam dupa scor, deoarece este unul mincinos. A venit timpul sa spunem adevarul asupra situatiei dramatica in care se gaseste fotbalul romanesc, sa nu mai tratam cu manusi managementul de la FRF, sa nu mai inghitim povesti precum promovarea fotbalului feminin, succesul debordant al regulii U21 sau protestul fata de Iran, branduiri si rebranduiri la nivelul FRF sau al Ligii a II-a ori a III-a. Fotbalul romanesc este la pamant, perceptia fanilor asupra fenomenului este profund negativa, stadioanele sunt deplorabile, iar performantele raman doar un accident intr-o strategie de dezvoltare, de fapt, inexistenta. Vorbe, forme fara fond si multe realizari la hectar, bifate doar ca sa fie bifate, dar care nu vor produce rezultate sportive. Un fotbal trist, fara directie si fara viitor. Raman cateva intrebari: Cat mai acceptam un management care de fapt nu a adus niciun plus de valoare pentru fotbalul romanesc? Cand incepem sa vorbim serios despre viitorul fotbalului romanesc? Cand vom avea un plan pentru a nu ajunge cu totul la periferia fotbalului european? Tacerea inseamna complicitate, iar eu incepand de azi voi vorbi despre tot ceea ce se intampla in fotbalul romanesc, cu subiect si predicat, cu cifre, cu probe, cu curaj si cu dorinta unei schimbari reale”, a scris Stefan, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button