Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Contra si-a facut testamentul la Nationala: ‘Dupa mine pot veni…’

  • Cosmin Contra isi incheie contractul cu Echipa Nationala a Romaniei dupa urmatoarele 4 meciuri
  • El si-a pus problema inlocuitorului sau si a propus mai in gluma mai in serios 4 nume
  • Dan Petrescu, Gica Hagi, Cosmin Olaroiu sau Mirel Radoi sunt in opinia selectionerului posibili candidati

Intrebat pe cine ar vedea drept succesor, Cosmin Contra a numit trei antrenori care-i pot lua locul si considera ca Mirel Radoi, selectionerul Romaniei U21, poate fi o varianta pe viitor.

„Nu vreau sa supar pe nimeni, dar voi da patru nume. Imediat dupa mine pot veni Dan Petrescu, Gica Hagi sau Cosmin Olaroiu. Pe viitor, 100% ar trebui sa fie Mirel Radoi. Si Adi Mutu poate fi o varianta. Vorbesc des cu el si il vad foarte preocupat”, a adaugat „Gurita”.

„Presedintele Federatiei si Mihai Stoichita stiu ca sunt aici ca sa fac treaba buna. Am incredere maxima in acesti jucatori. Vad ca isi doresc aceasta calificare si n-am cum sa nu cred in aceasta calificare. Depindem doar de noi. Daca totul decurge asa cum trebuie, 98% suntem calificati.

Daca nu ne calificam la EURO, contractul meu se termina in decembrie. Vom vedea ce se va intampla in continuare si ce decid cei din Federatie. Poate stabilesc ca e mai bine sa vina altcineva si sa incerce sa califice nationala la EURO prin Liga Natiunilor”, a declarat Cosmin Contra la TV Pro X.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button