Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Contra recidiveaza – Al doilea jucator care nu e chemat la Nationala din ambitia antrenorului

  • Cosmin Contra a avut ambitia sa nu-l cheme pe Mitrita la Nationala pentru ca avusese un conflict cu el
  • Mai nou iese la iveala un nou asemenea caz. Se pare ca Ionut Radu i-a reprosat antrenorului ca l-a mintit, iar Contra a avut grija sa nu-l mai cheme la echipa
  • Contra ii promisese lui Radu ca-l va baga titular intr-unul dintre meciurile de importanta redusa din grupa Euro 2020
  • Ofertele eMAG de Black Friday sunt AICI

Selectionerul Cosmin Contra i-a promis portarului Ionut Radu ca-l titularizeaza cu Malta, in deplasare, in iunie. Nu s-a tinut de cuvant. Nu l-a utilizat apoi nici macar cu Insulele Feroe, la Torshavn.

Tip cu personalitate, portarul i-ar fi semnalat civilizat lui Contra nesinceritatea si tratamentul diferit fata de Ciprian Tatarusanu. Raspunsul lui Contra a fost sa nu-l mai cheme cu Suedia si Spania!

La ultima „dubla” a calificarilor pentru Euro 2020, Contra a facut un lot echilibrat, fara surprize, dar absenta unui jucator a ridicat totusi semne de intrebare. Este vorba despre neconvocarea lui Ionut Radu, portarul de la Genoa, care a disparut discret de pe lista initiala alcatuita de selectioner.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button