Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

‘Contra e antrenor de senzatie’ – Aberatiile lui Stanciu pentru selectionerul care i-a facut favoruri

  • Stanciu pare sa fie singurul jucator de la Nationala care il lauda exagerat pe Contra chiar dupa rezultatele dezastru
  • Explicatia e una simpla: Stanciu a beneficiat cel mai mult de selectia facuta de Contra care l-a chemat chiar si cand nu juca la echipa de club
  • Stanciu pare sa-si plateasca datoriile fata de Contra, dar probabil stie ca un alt antrenor ar putea sa apeleze mai putin la serviciile sale

”Mie mi se pare un antrenor senzatie. Lumea il critica, dar ca spirit, atitudine si cum te motiveaza e senzational! Si pentru el e greu. Ca uite, ca exemplu, eu ajung luni la lot si vineri e meciul.

Luni nu prea fac nimic, iar apoi ai doua zile sa incerce sa isi puna tactica in aplicare. Mie mi se pare ca lui nu-i lipseste nimic, chiar daca am vazut ca presa a inceput sa se ia de el puternic.

Nu e vina lui pentru starturile noastre de meci. Nu el zice: «Ba, incepem meciul asa!». Problema e ori la noi, la jucatori, ori e o echipa mai buna si te face sa joci asa”, a spus Stanciu, citat de Prosport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button