Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Contra, desfiintat de Ioanitoaia: ‘A adus jucatori de gura lumii. E vinovat de esecul cu Suedia’

  • Ovidiu Ioanitoaia scrie un editorial in GSP unde il critica pe Contra, dar ne atrage atentia ca in comparatie cu Daum a fost totusi mai bun
  • In schimb, e criticata aducerea jucatorilor precum Budescu si Nistor doar de gura lumii, pentru ca nu i-a utilizat in meciul decisiv
  • Mai mult, jurnaistul acuza FRF de aroganta si urechism

Iata cateva fragmente din editorialul devastator scris de Ioanitoaia:

Baietii nostri chiar s-au facut de ras. Au avut in majoritatea timpului o evolutie nu doar dezamagitoare, ci lamentabila. Cea mai convingatoare dovada fiind aceea ca, pana la sutul lui Mogos din minutul 87, nu si-au creat nicio ocazie clara de gol. Iar asta, rusinos, pe teren propriu si in fata a aproape 50.000 de spectatori!

Totusi, ma disociez de cei care, punandu-l pe Contra la zid, continua sa-l regrete pe Daum, neamtul cu morga ce parca astepta sa fie felicitat ca pierde toate meciurile! Nu-i momentul, fireste, sa sara cineva in apararea lui Contra, care a ajuns sa fie privit ca inamicul public numarul 1, ca dusman al poporului. Iata insa ca bilantul lui, 23 de intalniri, 13 victorii, 6 egaluri, 4 infrangeri, e net superior celui al lui Daum, 10-3-3-4. Ca nostalgia dupa antrenorul german (altfel cel mai bine platit din istoria fotbalului romanesc!) sa inceteze, precizez ca procentul de succes al lui Contra a fost de 65,2 la suta. Al lui Daum, de numai 40 la suta.

Oricum am judeca, „Gurita” merita socotit vinovat de esecul cu Suedia. Chiar daca totdeauna cea mai buna echipa e cea care nu joaca si in urma razboiului multi viteji se-arata. Contra a riscat insa, nu-i doar parerea mea, aiurea-n tramvai. Mai intai, titularizandu-i nejustificat pe Mogos si pe T. Baluta. Apoi, fortand cu al doilea varf, desi adversarul era mai degraba de tatonat, de studiat. Contra n-a nimerit nici formula de start si nici schimbarile. I. Hagi si Fl. Coman au fost nitel mai activi decat Deac si Keseru, pe care i-au inlocuit, dar nici ei n-au impresionat.

Putem sa-i gasim si alte cusururi lui Contra. De pilda, ca i-a adus la lot pe Budescu si pe Nistor de gura lumii, de forma.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button