Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Contra, atacat de un jucator: ‘Nu ma mai baga in seama desi sunt titular. Altii nu joaca la echipele de club…’

  • Cosmin Contra primeste reprosuri pentru selectia facuta si pentru ca apeleaza la jucatori ce sunt rezerve la echipele de club
  • Alex Baluta s-a declarat nemultumit ca e ignorat de staff-ul selectionerului desi e titular la echipa sa si da goluri
  • Baluta are 5 meciuri sub tricolor si un gol reusit

„Mda, sunt intr-o revenire de forma, dar daca nu prea am mai avut legaturi cu oameni din tara, nu prea s-a vorbit despre mine, sunt mai pesimist. E frustrant, pentru ca vad ca acum conteaza mai mult altii care nu joaca. Am vazut acum convocarile la echipa nationala. Ce pot sa mai comentez eu? Ei au spus ca nu ma cheama cat eram la Slavia pentru ca nu joc, dar cat am jucat la inceput acolo nu m-au chemat, am fost numai pe lista preliminara.

Apoi, cand n-am mai jucat, au spus ca asta e motivul. Cand am mers la Cluj cu Slavia, mi-au spus: «Du-te sa joci!». Am venit aici sa joc si nu ma mai baga nimeni in seama acum. Sunt trei, patru jucatori care nu joaca la echipele de club, stau doar pe banca de rezerve. Am fost si eu in situatia aia si mi s-a spus sa merg sa joc. Asta mi se pare frustrant”, a declarat Baluta conform Prosport.

Baluta are 5 meciuri la „nationala” si un gol. Ultima oara cand a jucat sub „tricolor” a fost in iulie 2018, contra Finlandei, 2-0 acasa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button