Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OpiniiStiri

Cine sunt greii din Echipa Nationala a Romaniei? ‘Aici e aici…’

  • Alin Buzarin scrie un editorial foarte interesant inaintea meciurilor Romaniei cu Feroe si Norvegia
  • El sesizeaza ca de aceasta data vom avea meciul mai usor inaintea meciului mai dificil
  • Cu toate astea avem suficient jucatori pentru a intra prin rotatie in teren. Totusi, care sunt greii din echipa Romaniei care sa se bata cu Norvegia?

Iata o parte din editorialul lui Buzarin in GSP:

‘Dar care sunt „greii”?
Aici e aici. Cu ce e mai „greu” in acest moment Benzar, care nu joaca la Lecce, decat Mogos, titular cu o divizie mai jos, la Cremona? Sau care e diferenta intre Stanciu si Ianis? Sau intre Tosca si Bancu? Sau intre Cicaldau si Nistor? Sau intre Mitrita si Florinel? Valorile sunt apropiate si totul depinde de inspiratie. Sau pot juca in acelasi timp si Ianis, si Stanciu? Probabil ca in Feroe da, insa in niciun caz cu Norvegia acasa.

Norvegienii ce vor face?
Daca noi avem sambata acel respiro cu aer curat de langa Cercul Polar, prietenii nostri din Oslo primesc in aceeasi zi vizita Spaniei. Ceva ne spune ca desi vor incerca sa dea totul contra lui Sergio Ramos, o infrangere decenta in fata ibericilor nu va fi o tragedie si ca mantra lor se indreapta catre meciul de la Bucuresti, cu romanii, pe care probabil ca nici acum nu pricep cum de nu i-au batut in tur, desi au avut doua ocazii mari inainte de egalarea lui Keseru din minutul 90 plus doi. Noi insa ar trebui sa invatam din acel miracol si sa intelegem ca pentru a-i invinge pe Odegaard si King, de data asta trebuie sa fim mai buni ca ei.’

Editorialul complet poate fi citit AICI.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button