Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Cine-l sfatuieste prost pe Contra: ‘Cei care nu joaca la club au pofta mare de fotbal’

  • Multe voci au criticat selectiile lui Contra care se bazeaza de multe ori pe jucatori freaca banca de rezerve la club, dar la Nationala sunt titulari
  • Acum, consilierul lui Burleanu, Andrei Vochin, vine sa explice motivele pentru care ar fi un lucru bun folosirea jucatorilor care nu prind minute la club
  • Vochin a vorbit pentru Telekom Sport despre situatia din ultimele zile de la echipa

”Ceilalti jucatori care nu joaca… Asta poate fi o problema, faptul ca acei jucatori nu evolueaza, la ritmul de joc. Ceea ce am vazut si la antrenamentul de azi si la antrenamentul de ieri, astia care nu joaca, au o pofta mare de fotbal. Razvan Marin, Benzar, Ianis, care au evoluat mai putin, au aratat ca au chef. A fost si vremea asta superba, terenul bun, conditii excelente pentru fotbal, cum se zice”, a declarat Andrei Vochin inaintea meciului Romania – Suedia.

”Mitrita n-a avut niciun program special, pentru ca el s-a antrenat cu Universitatea Craiova in mare parte din perioada asta de cand a terminat in America. A intrat in program normal, s-a pregatit normal, cu toata echipa, cu toti cei 24 de jucatori”, a mai spus consilierul presedintelui FRF la Telekom Sport.

”Astazi au avut si drona la antrenament. S-a filmat antrenamentul, pentru ca a fost antrenament tactic, s-a filmat cu drona, iar dupa aceea staful analizeaza miscarile pe care le-au facut jucatorii la antrenament, le arata si lor”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button