Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Cea mai nebuna propunere: ‘Sa vina Radoi cu toti jucatorii U21 la Nationala mare’

  • O propunere inedita pentru rezolvarea situatiei de la Echipa Nationala a Romaniei vine din partea lui Reghe
  • El propune ca Radoi sa fie mutat cu toti jucatorii de la echipa de tineret la echipa mare
  • Astfel, ar fi un risc asumat si ar incepe constructia cu adevarat a unei noi generatii

”Vrei sa risti si sa construiesti o generatie noua? Ia-i pe toti de la Romania U21, pune si antrenorul de la U21 pentru ca el a avut rezultate cu ei si atunci risti.

Mai aduci 2-3 jucatori cu valoare despre care consideri ca mai pot ajuta echipa nationala. Nu ai cum sa spui ca obiectivul e calificarea la Euro 2020, daca faci schimbarea asta”, a spus Reghecampf, la Digi Sport Special.

Radoi anuntase de curand ca nu va ramane la U21 dupa incheierea acestui sezon de calificari:

”Nu o sa mai raman inca un mandat. Daca ne vom califica la Euro, voi ramane si la turneul final, dupa care voi incerca sa o iau pe un alt drum. Nu pot accepta sa preiau echipa nationala, simt ca nu sunt capabil, acum.

Nu ar fi moral fata de alti antrenori. Nu pot sa vin sa imi bat joc. Vorbim de echipa nationala. Nu e echipa lui Radoi, e a romanilor. Daca nu simt ca sunt suta la suta pregatit, sau ca pot sa aduc ceva in plus echipei nationale, nu are rost”, a spus Radoi, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button