Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Ce a fost pus Morutan sa faca inainte de meciul cu Ucraina

  • Mirel Radoi da dovada ca e un antrenor mare si e atent la toate aspectele din echipa Romania U21
  • Inaintea meciului cu Ucraina el l-a trimis la psiholog pe Morutan care fusese eroul negativ in Romania Ucraina U19 in urma cu un an
  • Jucatorul a fost motivul principal pentru ratarea calificarii la Euro a generatiei sale si acum avea sansa revansei

“Ne simtim bine la Ploiesti, ma bucur pentru ei, pentru Romania. Am avut mari emotii inaintea acestui meci, imi era teama ca planul nostru nu va reusi, cu revansa, cu acest stadion, dar ma bucur ca am reusit sa castigam. A fost un moment psihologic la inceputul jocului, a fost mai dificil, dar in a doua repriza am aratat bine. Adrian Petre a inceput de pe banca de rezerve, am vrut sa-l modivez cu asta si cred ca am reusit. Ne-a aratat in seara asta ca am gresit, si trebuie sa fim mai atenti.

Am avut discutii cu Morutan, si noi si psihologul, am incercat sa indepartam orice posibila presiune. Dar stiam inainte de meci ca el va fi decisiv. Denis Dragus are doua meciuri la echipa de club, chiar daca a jucat la echipa a doua. Isi da si el seama ce inseamna sa te antrenezi si sa joci intr-un campionat mai puternic. Lupta pentru primele doua locuri se da intre Romania, Ucraina si Danemarca“, a declarat Mirel Radoi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button