Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

7 variante posibile pentru inlocuirea lui Contra: ‘Eu votez cu doua maini pentru Radoi’

  • Jurnalistul GSP, Catalin Tepelin, a facut o lista cu 7 antrenori care-i pot lua locul lui Contra
  • Variantele propuse sunt posibile, insa ramane de vazut decizia Federatiei
  • Tepelin ar merge pe mana lui Radoi intr-un final

Iata cateva randuri din editorialul de pe GSP:

Romania a ratat calificarea directa la Euro. Sa nu ne prefacem socati, ne asteptam. Flerul si intelepciunea Federatiei, cam absente pana acum, devin decisive in acest moment, cand trebuie ales repede succesorul lui Contra.

Pe sistemul “imi e mila de tine, dar de mine mi se rupe sufletul”, ne preocupa prea putin acum CV-ul sifonat al lui Contra, antrenorul in urma caruia nu ramane niciun sistem clar de joc, nicio semnatura tactica, niciun meci remarcabil, niciun jucator inventat, ci doar un haos captusit cu frustrari, minciuni si razboaie inchipuite. Asta e, n-a fost sa fie, se mai intampla, hai sa ne vedem de viata!

Iar viata nationalei inseamna barajul din martie, asta e tot ce ar trebui sa ne preocupe. Si sper ca nu intreaga Federatie are ca prioritati sa fabrice scrisori deschise patetice sau comunicate fasaite, or mai fi pe acolo si oameni cu capul de umeri care sa aiba deja calculele facute si tratativele incepute cu posibilii inlocuitori ai lui Contra. Care ar putea fi variantele? Sa le luam pe rand, intr-o ordine intamplatoare.

Mirel Radoi.

Gica Hagi

Boloni

Mircea Lucescu

Sumudica

Mircea Rednic

Dan Petrescu

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button