Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

5 jucatori freaca banca de rezerve la cluburi, dar Contra i-ar putea baga titulari

  • Cosmin Contra ne-a obisnuit sa foloseasca chiar si titulari jucatori ce nu joaca deloc la cluburile lor
  • De aceasta data el i-a selectionat si se bazeaza pe: Ianis Hagi, Razvan Marin, Tatarusanu, Tudor Baluta dar si Benzar
  • Hagi a jucat 90 de minute in toate meciurile la club, Benzar si Tatarusanu au 0 minute jucate

De la precedenta actiune a nationalei, „dubla” cu Norvegia si Insulele Feroe, Genk a disputat 6 partide in toate competitiile. Ianis Hagi (21 de ani) a prins, adunat, doar 90 de minute.

Situatia e si mai rea in cazul lui Razvan Marin (23 de ani). In cele cinci meciuri jucate de Ajax, mijlocasul a jucat doar 19 minute, in victoria cu 4-2 cu Zwolle. Marin va fi cel mai probabil titular in meciurile cu Suedia si Spania.

Ciprian Tatarusanu (33 de ani), titularul dintre buturi, si fundasul dreapta Romario Benzar (27 de ani) nu au evoluat nici macar un minut pentru Lyon, respectiv Lecce. Tatarusanu va incepe cu siguranta din primul minut meciurile cu Suedia si Spania. Cel mai probabil si Benzar va juca.

Tudor Baluta, „capitanul” reprezentativei U21 la ultima actiune, nu prinde nici lotul la Brighton. Mijlocasul este trimis de antrenorul Graham Potter la echipa sub 23 de ani a clubului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button