papura speriat

Video – Reactia halucinanta a lui Papura, despre Piturca: ‘Nu stiu, n-am vazut, eu nu stiu…’  • Corneliu Papura a avut un parcurs bun ca rezultate pe banca Craiovei. Cu siguranta declaratiile de presa nu sunt punctul lui forte
  • La ultimul meci a fost intrebat de jurnalisti despre prezenta lui Piturca in tribunele de la Voluntari
  • Raspunsul lui Papura e unul haotic, neclar si fastacit, in nota celorlalte declaratii care au enervat multi fani pana acumVIDEO cu Papura puteti vedea AICI

La pauza meciului, Victor Piturca a coborat in spatele bancii de rezerve a oltenilor. La finalul partidei, intrebat daca s-a sfatuit cu Victor Piturca, Corneliu Papura a oferit un raspuns bizar.

“Nu stiu (n.r. – nu l-a vazut pe Piturca). Dumneavoastra ati vazut? Eu nu stiu. E destul de greu la pauza sa ai anumite idei si sa schimbi”, a spus Corneliu Papura.

Actualul “principal” al Universitatii Craiova a spus ca nu ar fi deranjat daca i s-ar propune sa fie “secundul” lui Victor Piturca.

“Vom vedea care va fi colaborarea. Nu va fi absolut nicio retrogradare. Sa lucrez alaturi de Victor Piturca este un lucru bun. M-ati intrebat cu staff-ul. Se va anunta oficial pe 1 septembrie”, a mai spus Corneliu Papura.

There are no comments

Add yours