comentatori

Video – Marea diferenta dintre comentariile lui Costi Mocanu si cele de la TVR, la meciurile Romaniei  • Costi Mocanu a fost unul dintre comentatorii de la PRO TV, la meciul Romania – Spania
  • Pentru TVR, la Euro2019 pentru U21 au comentat Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin. Un video cu cele mai tari momente de la Romania – Germania circula zilele astea pe Youtube
  • Intre cele doua stiluri de comentarii se poate vedea o diferenta uriasa de atitudine si poate si de profesionalismDupa meciul Romania – Germania 2-4, jurnalistul Catalin Tolontan publica un editorial intitulat ‘Gratitudine pentru comentatorii TVR’. Motivul era unul simplu: Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin desi asistasera la intoarcerea rezultatului in favoarea nemtilor, in repriza a doua, si erau frustrati ca orice suporter al Romaniei, au avut puterea de a intampina eliminarea echipei noastre cu multa demnitate.

In comentariul lor au recunoscut ca golul Germaniei a fost unul meritat privind evolutia jocului. Au fost ponderati, nu au dat vina pe arbitraj, lucru care ajuta si publicul sa inteleaga altfel actul sportiv. Jurnalistii si-au respectat meseria de comentatori.

In schimb, la meciul dintre Romania si Spania, Costi Mocanu declara cu multa incredere in propriile vorbe despre arbitraj ca a fost unul ‘prost’. La penalty-ul obtinut de Spania dupa o dominare categorica, jurnalistul a ales sa creada ca arbitrul ne dezavantajeaza, ne fura, desi reluarile au aratat clar ca nu exista dubiu.

There are no comments

Add yours