kosovo

VIDEO ‘Gurita’, asa arata un antrenor adevarat! El ne va scoate din cursa pentru Euro2020  • Antrenorul celor de la Kosovo a facut un adevarat spectacol la conferinta de presa dinaintea meciului cu Anglia
  • El a reusit performante excelente cu noua sa echipa si evolutia sa buna ne scoate din calculele de a ne califica la Euro2020 prin intermediul optiunii B, barajul din competitia Liga Natiunilor
  • Bernard Challandes este un elvetian in varsta de 68 de ani si se afla in acest moment pe locul 2 intr-o grupa cu AngliaNeinvinsa in preliminarii, nationala de fotbal a statului Kosovo este senzatia campaniei de calificare la Euro 2020. Nici nu e de mirare ca le merge atat de bine kosovarilor avand in vedere ce selectioner au. Bernard Challandes a facut spectacol la o conferinta de presa.

In cazul in care Romania rateaza calificarea la Euro 2020 din preliminarii, mai exista si optiunea barajului. UEFA organizeaza un baraj cu 4 mini-turnee cu semifinale si finala. Cele patru castigatoare vor ocupa ultimele patru locuri pentru turneul final.

In momentul de fata insa, Romania e prima sub linie. Kosovo are un parcurs de senzatie in grupa A, unde ocupa locul 2 dupa victoria surpriza cu Cehia, scor 2-1. Iar ex-iugoslavii pastreaza sanse reale intr-o grupa dominata de Anglia si in care Cehia, Muntenegru si Bulgaria sunt de nerecunoscut.

There are no comments

Add yours