papurica

Video – Declaratii halucinante, Papura: ‘Meritam sa inscriem 4, AEK a tras de timp, rezultat nedrept’  • Corneliu Papura nu isi face viata mai usoara pe banca Craiovei, dupa ce ca e contestat puternic de suporteri
  • Craiova a fost dominata clar in ambele meciuri, desi a avut suficiente ocazii sa puna in pericol echipa adversa
  • Cu toate astea, Papura considera ca Universitatea putea sa dea 4 goluri cel putin in deplasare, ca AEK a tras de timp si multe alte scuzeTehnicianul Craiovei a explicat, la conferinta de presa de dupa meci: “Meritam sa inscriem minimum 4 goluri, nu am dominat niciodata asa de clar vreo echipa de cand a inceput campionatul. Ne-am creat ocazii imense, greu de ratat, si totusi nu am reusit sa marcam”.

“Am meritat un 11 metri, mi se pare un rezultat nedrept, mai ales tinand cont de jocul prestat si de efortul jucatorilor”, a mai adaugat tehnicianul alb-albastrilor.Tehnicianul oltenilor a comentat modul in care a evoluat adversara Craiovei si a subliniat faptul ca nu se astepta la un asemenea meci: “Craiova a fost echipa care merita calificarea, avand in vedere situatiile foarte clare. AEK Atena a tras de timp pe teren propriu, nu credeam ca va face asa ceva, dar asa a fost. Au tremurat, i-am pus sub presiune”.

“Sunt mandru de jucatorii mei, fotbalul este nedrept. Calificarea s-a pierdut in ambele meciuri, ne-am temut prea mult, in tur, de o echipa pe care o consideram superioara”, a mai zis Corneliu Papura.

There are no comments

Add yours