becali

Victor Piturca vs. Becali – Cele mai tari scandaluri si schimburi dure de replici  • Cei de la Fanatik au facut o trecere in revista a celor mai importante scandaluri dintre Victor Piturca si Becali, inainte de Craiova – FCSB
  • Cei doi au avut o multime de dispute de-a lungul timpului si nu isi mai vorbesc
  • Acum Piturca debuteaza pe banca Craiovei tocmai in meciul contra echipei patronate de Becali:In octombrie 2002, cand Gigi Becali era deja personaj influent in Ghencea, Victor Piturca, apropiat al omului de afaceri, accepta sa revina pe banca tehnica a Stelei, la doar 5 luni dupa ce renuntase la post. In ianuarie, Becali devine din sponsor actionar majoritar al clubului, iar imixtiunile la echipa incep sa apara. Prima implicare directa de notorietate a patronului s-a produs in vara lui 2004, cu doar cateva zile inaintea inceperii campionatului. Concret, Becali a vrut sa-l dea afara pe fotbalistul Romeo Paduret, decizie ce era in mainile managerului Victor Piturca. La aflarea vestii, Piti si-a dat demisa cu doar 5 zile inaintea startului noului sezon.

“Inainte de startul campionatului m-am certat cu el, si am plecat de la echipa, voia sa dea un jucator afara, sa scoata un jucator din lot. Incepuse sa fie smecher in fotbal. Trecuse un an de cand era in fotbal si era expert in fotbal. Voia sa-l dea afara pe Paduret, cu 3 zile inainte de startul sezonului. Nu indraznea sa-mi spuna mie, l-a trimis pe Strizu, omului ii era si rusine de mine. Mi-a zis: ‘Bai Piti, uite ca Gigi vrea sa-l scoti pe asta afara‘.

Am pus mana pe telefon si l-am sunat: ‘Ce ma, ai inceput sa fii antrenor?’ si el ca: ‘Bai, Piti, uite ca eu il platesc degeaba, dau bani’ si eu: ‘Pai de ce crezi ca ai fost adus, de asta ai fost adus aici, sa dai bani, pentru ce crezi ca ai fost adus aici? Ca esti inteligent, ca te pricepi la fotbal? Ai fost adus sa dai bani!’. M-am certat cu el si am plecat de la echipa din cauza asta. Am lasat o munca in spate si am plecat. El asta voia, ca-i venisera clantanitorii, Stoica (n.r. Meme), aia, ii bagau aia in cap si la revedere, s-a terminat“, povesteste Piturca primul conflict cu Becali.

Intregul articol poate fi citit pe Fanatik.ro.

There are no comments

Add yours