piturca

Victor Piturca a schimbat radical atmosfera la echipa. Ce au avut de facut jucatorii  • Victor Piturca impresioneaza prin faptul ca s-a impus din prima clipa la echipa
  • El a conceput un mini cantonament inainte de meciul cu FCSB, in pauza competitionala
  • Jucatorii au avut nu mai putin de 3 antrenamente pe ziLotul celor de la Universitatea Craiova a intrat intr-un cantonament de o saptamana in care jucatorii au avut trei antrenamente pe zi.

FANATIK a aflat ca prima sedinta de pregatire a avut loc la 07:00, a doua la ora 11:00, iar ultimul antrenament al zilei, la ora 18:30. Staff-ul tehnic a pus accent pe partea fizica, jucatorii avand zile dificile sub comanda noului antrenor.

“Perioada de pregatire a fost foarte grea, in care ne-am antrenat foarte bine, speram sa se vada. Cred ca suntem capabili sa ne batem la titlu, dar mai sunt si alti factori”, a spus Balasa.

“Visam cu totii sa castigam campionatul. Vedem ce se va intampla. Facem treaba buna, muncim mult. Vedem si speram. A fost multa oboseala in acest cantonament. Dar acum ne simtim foarte bine”, a spus Pigliacelli.

“Victor Piturca impune respect si cere respect la randul lui. A fost o perioada incarcata, au fost 3 antrenamente pe zi, nu exagerat de grele, a fost o perioada in care am acumulat si am pregatit meciul cu FCSB ca sa castigam. O sa jucam cu casa inchisa si cred eu ca le vom face o bucurie suporterilor”, a spus Roman.

There are no comments

Add yours