papura

Toate gruparile din Peluza Nord cer demisia lui Papura: ‘E o jignire pentru suporteri’  • Situatie fara precedent la Universitatea Craiova
  • Toate gruparile din Peluza Nord au transmis mesaje in ultimele zile prin care cer demisia lui Papura
  • Antrenorul are viata grea pe banca UniversitatiiFanii Universitatii Craiova si-au pierdut rabdarea. Pe pagina de Facebook a suporterilor a fost postat un mesaj dur la adresa patronatului, in care se solicita schimbarea imediata a antrenorului Corneliu Papura. Ultimele trei rezultate, cu Hermannstadt (1-2), cu AEK Atena (0-2) si cu Sepsi (0-1) au umput paharul.

Iata fragmente din mesajul suporterilor olteni:

“Acum doua luni iti ceream sa nu iti bati joc de iubirea noastra. Indemnul nu a trecut neobservat, ni s-au oferit anumite explicatii populiste, dar bataia de joc a ramas. Va avertizam atunci ca rezultatele se vor observa la primele meciuri.Uitati-va in tribune si ascultati-le. E ecoul comportamentului si deciziilor luate, e ecoul managementului cel putin defectuos.

Am fost “impreuna” mereu, am incercat sa avem rabdare, dar cat timp sa ne mai mintim ca o sa fie bine? Decizia de a-l numi pe Papura nu am luat-o impreuna. Ai luat-o singur! Aratam mizerabil, ne batem joc de fotbalisti, ii simti la fel de consternati ca si noi ca Papura este antrenorul Stiintei. Si asta se vede in evolutia lor. Incepeti sa aratati din ce in ce mai mult cu un alt patron al Ligii 1, dar cu investitii mult mai mici.

Corneliu Papura a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova in aprilie, cand l-a inlocuit pe Devis Mangia, demis.Actualul tehnician al gruparii oltene ia in calcul sa paraseasca echipa.

“Nu inteleg de ce atata ostilitate. Am castigat 3 meciuri in aceeasi ostilitate. Am castigat dupa 25 de ani la Dinamo, am castigat in Europa. Voi analiza si voi lua decizia cea mai buna. Viata nu e intotdeauna dreapta”, a spus antrenorul dupa meciul din ultima etapa cu Sepsi.

There are no comments

Add yours