alex baluta

Telenovela ‘Alex Baluta, inapoi la Craiova’ – Bursa zvonurilor  • In ultimele zile, dupa reintoarcelea lui Andrei Ivan dar si a lui Vatajelu la Craiova, printre suporteri a circulat zvonul ca Baluta ar fi asteptat si el
  • Ca sa lamurim oarecum situatia cunoscuta oficial pana acum, ne-am gandit sa facem o scurta trecere in revista a declaratiilor din ultimul an in legatura cu aceasta situatie
  • Credem ca e in acest fel cititorii vor putea trage singuri concluzia daca ar putea sa se intoarca Baluta la Craiova:Februarie 2019 – Craiova, conform surselor presei, incearca sa obtina imprumut de la Slavia  Praga jucatorul Alex Baluta deoarece acesta nu s-a adaptat si pare ca nu se incadreaza in planurile antrenorului. Mijlocasul ofensiv se afla din luna noiembrie la clubul din Cehia. Nu s-a ajuns la un acord pentru ca cehii nu voiau sa-l cedeze imprumut.

Alex Baluta a fost cel mai scump jucator vandut de Craiova, pana la transferul lui Mitrita la New York City. Slavia a platit vara trecuta nu mai putin de 3 milioane de euro in schimbul mijlocasului de 24 de ani.Mai 2019 – Pana in acest moment erau doar zvonuri greu de crezut ca Craiova l-ar putea lua inapoi pe Baluta. In luna Mai, jucatorul confirma oficial ca au existat discutii cu managementul Universitatii: „Exista, intr-adevar discutii cu Universitatea Craiova. Vor sa ma intorc acasa. Am avut un an greu la Slavia, dar care s-a terminat bine, cu un event.

Dar nu m-as intoarce pentru nimic. Am venit aici, mi-am dorit mult sa joc in strainatate. Trebuie sa confirm aici, nu ma dau batut”, a zis Alexandru Baluta la ProX.

Declaratia a fost una destul de aroganta, lucru sesizat de multi fani.August 2019 – Agentul sau confirma din nou ca jucatorul nici nu vrea sa auda de o reintoarcele la Craiova, daca asta nu era clar din toate declaratiile de pana acum. Jucatorul ar putea pleca imprumut, insa in alt campionat din strainatate:

“Am vorbit cu Alex Baluta, am luat in calcul o plecare, sub forma de imprumut, dar conducerea nu a fost de acord deocamdata. Au incredere in el. Fotbalul de acolo e mai pe forta, pe mingi lungi, dar sper ca prin venirea lui Stanciu sa se mai schimbe sistemul de joc si sa evolueze si Alex”, a spus Dragos Boboc, impresarul lui Baluta, la ProSport.

Alexandru Baluta a tinut sa infirme zvonurile ca s-ar intoarce la Universitatea Craiova. “Alex nu va veni in Romania, sub nicio forma. Era bulversat, ca primea mesaje din tara, ca vine la Craiova. Mi-a spus: ‘Dragos, te rog, vorbeste in tara, spune-le ca eu nu ma intorc”, a adaugat impresarul.

Alex Baluta VS. Andrei Ivan si Vatajelu – Suporterii au sperat ca dupa Ivan urmeaza Baluta, insa situatia este complet diferita. Baluta a facut de fiecare data declaratii despre faptul ca nu s-ar intoarce in Romania, in timp ce Ivan a fost mult mai ponderat in ceea ce a declarat, si-a manifestat mereu dragostea pentru Craiova, nu a exlus intoarcerea in Liga 1 si a spus mereu ca aceasta ar putea fi doar la Craiova.

There are no comments

Add yours