papura

TelekomSport: ‘Eugen Neagoe, posibila solutie pentru banca tehnica a Universitatii Craiova’  • Cei de la TelekomSport publica un articol prin care speculeaza ca Papura ar putea fi inlocuit cu Eugen Neagoe
  • Cu toate astea, ei nu ofera nicio sursa credibila, informatia fiind o pura speculatie
  • Chiar si suporterii contestatari ai lui Papura erau ironici la adresa lui Eugen Neagoe, pe Facebook, dupa ce acesta a luat 5 goluri de la Viitorul in primul meci oficial, asa ca o asemenea schimbare de antrenor cu siguranta nu ar schimba atmosfera din tribune de la CraiovaIata ce scriu cei de la Telekom Sport:

‘Isi schimba Craiova antrenorul? Prima varianta care iese la suprafata si prima reactie oficiala

O posibila solutie pentru banca Universitatii Craiova este chiar Eugen Neagoe, tehnician care a mai purtat discutii cu formatia pentru care a si evoluat ca jucator: ”Nu am discutat cu nimeni de la Craiova, nu stiu pe ce lista sunt. Eu sunt la Dinamo si voi face tot ce depinde de mine ca Dinamo sa aiba rezultate, sa ajunga in play off si dupa aceea sa ne gandim si la cupele europene” a marturist actualul tehnician de la Dinamo Bucuresti.

Eugen Neagoe a negat posibilitatea de a ajunge pe banca Universitatii Craiova, acolo unde scaunul lui Corneliu Papura nu este tocmai unul sigur.

Eugen Neagoe a fost contestat inca de la primul meci oficial pe banca tehnica a lui Dinamo. S-a terminat rau pentru fostul antrenor de la Sepsi, care a pierdut al debut cu 0-5 in fata Viitorului Constanta, intr-una dintre cele mai umilitoare infrangeri din cariera sa: ”Am primit doar mesaje de sustinere de la foarte multi oameni importanti din fotbal” a marturisit Neagoe in conferinta de presa sustinuta sambata, inainte de derby-ul contra Craiovei.

Nici situatia viitorului sau adversar nu este una tocmai roz. Corneliu Papura a fost si el contestat de fanii oltenilor, iar pozitia sa ca antrenor principal ramane sub semnul intrebarii. Papura a castigat totusi primele trei meciuri ale sezonului, toate cu scorul de 3-2.’

 There are no comments

Add yours