stadion

Suporterii vor sa plateasca amenda Craiovei: ‘Noi am gresit, noi sa reparam’  • Universitatea Craiova e nevoita sa plateasca o amenda usturatoare la Uefa, in valoare de 60.000 de euro
  • Pe forumurile suporterilor a aparut o idee inedita: fanii sa ajute la achitarea sumei
  • Propunerile sunt numeroase si multiple, astfel ca echipa ar putea beneficia de ajutorul financiar neconditionat al celor mai fideli suporteriPe mai multe grupuri de Facebook ale suporterilor au aparut cateva idei pentru a sustine echipa in achitarea amenzii de 60.000 de euro.

Unul dintre suporteri sustine ca biletele pentru meciul cu AEK sa fie vandute in continuare, iar in schimbul banilor, fanii sa poata vedea meciul in afara stadionului, pe ecrane imense, pentru a fi cat se poate de aproape de echipa chiar si in conditiile astea.

O alta idee venita din partea suporterilor este ca clubul sa deschida posibilitatea ca fanii sa doneze voluntar 10-20 de lei pentru a ajuta la strangerea celor 60.000 de euro.

Multi suporteri par incantati de idee si ar vrea sa sustina clubul in orice fel.

Iata mesajele fanilor:

‘Vindeți în continuare bilete si montați ecrane gigant în jurul stadionului, acolo unde regulamentele ne permit.
Pe esplanadă, în parcarea de la polivalentă, pe bulevard, etc.
Hai să jucăm fără spectatori cu 20.000 de bilete vândute.’

‘hai sa facem fiecare suporter la meciu cu aek o donatie pt amenda de 10 ron’

‘facem galerie in capatul tunelurilor unde stau pompierii si salvarea…. Fara spectatori pe scaune dar răsună galeria in stadion’There are no comments

Add yours