jucator

Situatia lui Goran Zakaric: ‘Ar fi ajuns, marti, la un acord cu Universitatea Craiova’  • Cei de la Gruppo Maxima citeaza un articol din presa bosniaca ce sustine ca atacantul de 27 de ani aflat in proble la Craiova ar fi ajuns la un acord
  • El a fost jucatorul lui Partizan din iulie 2018 si si-a reziliat contractul de curand
  • In 59 de partide, bosniacul a dat 20 de goluri si 10 pase de golIata ce scriu cei de la Gruppo Maxima pe Facebook:

Goran Zakaric… Nu este oficial, dar… :⚽️💙

Are 27 de ani (ii va implini in noiembrie) 1.87 m. Atacant de banda dreapta, poate juca si in banda stanga.
Am gasit un articol in presa bosniaca care sugereaza ca jucatorul ar fi ajuns marti la un acord cu Universitatea Craiova.
Fiti intelegatori, traducerea din bosniaca este facuta cu gogle translate! 🙂

”Zakarić a acceptat marti sa coopereze cu Universitatea Craiova din Romania, care a terminat pe locul patru in Campionatul Romaniei in sezonul trecut, si este in prezent a treia dupa opt runde. In acelasi club joaca si atacantul bosniac Elvir Koljic.
Zakarić vine in Romania ca fost jucator al Partizanului pentru a juca din iulie 2018, care a plecat saptamana trecuta pentru a-si rezilia contractul. Pentru alb-negru, el a jucat 36 de jocuri in total, a marcat sapte goluri si a asistat de cinci ori.
Zakarić a ajuns la Partizan de la Željezničar. Desi avea oferte din Polonia care ar fi mai profitabile pentru el si Zelja, el a insistat sa mearga la Partizan..
La Zelja, el a marcat 20 de goluri si a asistat de 10 ori in 59 de partide. A strans 11 aparitii la echipa nationala din BiH”

Nota: Acum sa nu o luam de buna, sa pastram rezerve. Poate si presa lor este tot ca a noastra…Clubul nu a anuntat nimic oficial, posibil sa nu fi semnat inca, de obicei oficialii nostri anuntau imediat dupa semnarea contractului… Sa speram ca articolul este conform cu realitatea…

There are no comments

Add yours