chipciu

Singurul jucator realist: Am chinuit fotbalul. Habar nu avem sa pasam. Generatia noastra a fost slaba  • Declaratiile lui Chipciu dupa meciul cu Malta sunt printre putinele realiste din randul echipei Nationale
  • Daca Hagi, Puscas si mai ales Contra au vorbit despre cum a atacat echipa noastra, Chipciu alege sa fie ceva mai realist
  • Jucatorul recunoaste ca am facut un meci prost si singurul lucru bun consta in faptul ca am luat cele 3 puncte”Mai chinuim si noi fotbalul, eu stiu? Nu pot sa fac o analiza la cald. Am fost la terapie intensiva, dar dam semne de viata. Cred ca Mister nu ar avea mare vina. Daca faceam egal cu Spania, toata lumea spunea ”Mama, ce antrenor e Contra”.

Habar nu avem sa pasam. I-am zis si lui Mister asta. Nu poate sa vina Mister sa ne invete sa pasam, ce sa faca in trei zile?”, a tunat Alexandru Chipciu dupa meciul cu Malta.

”Cred ca Romania duce lipsa de strategie. Vad ca Federatia incearca sa faca ceva acum. Acum trebuie sa ne gandim, vrem sa pasam ca Spania, trebuie sa avem o strategie, dar o sa dureze foarte multi ani.

Trebuie sa o iei de jos, de la copii, vrem sa pasam, facem asta cu ei. Incepi sa pasei de la 6 ani, cum se face la Anderlecht. Vad copii care paseaza incredibil”, a continuat Chipciu.

”Nu vreau sa pacalesc lumea si sa zic ca suntem Brazilia. Am batut Malta, suntem in carti. Am mai spus ca Suedia si Norvegia sunt peste noi. Ne-am batut cu ei acolo, cat am putut. Sper sa-i batem aici si mai primim si noi un Euro.

Daca stai sa te gandesti, generatia noastra a fost slaba, dar ne-am calificat o data la un european, am mai jucat un baraj, poate mai prindem un Euro acum si mai facem si noi ceva”, spera Alexandru Chipciu.

”E foarte greu sa joc la Anderlecht, pentru ca ei incearca sa paseze mereu, ceea ce noi nu am fost invatati sa facem si trebuie sa ma adaptez. Daca ma voi adapta si voi face lucrurile bine, cu siguranta Kompany ma va baga.

El nu tine cont de nume. Eu am fost accidentat si de aceea nu am jucat. Acum voi merge acolo si voi incerca sa-mi castig un loc in echipa”, sustine Chipciu.

There are no comments

Add yours