portar

S-a decis: cine va apara poarta FCSB in meciul cu Craiova  • FCSB se afla intr-o situatie delicata dupa ce atat Vlad cat si Balgradean s-au accidentat in ultimele meciuri de campionat
  • Cu toate astea, vesti bune vin din partea lui Balgradean care se pare ca se va recupera in timp util pentru importantul meci cu Craiova
  • Partida va avea loc pe 15 septembrie si cel mai probabil va fi SOLD OUTFCSB a primit o veste buna! Cristi Balgradean are doar o contractura musculara si va fi apt pentru importantul meci cu Universitatea Craiova, din Banie, din etapa a 9-a.

Astfel, ”Pufi” va fi titular, iar Bogdan Arges Vintila nu mai este nevoit sa apeleze la Toma Niga, al treilea portar al ros-albastrilor. Asta in situatia in care si Andrei Vlad s-a accidentat in meciul cu Gaz Metan si este indisponibil.

Inainte de debutul acestui sezon, Gigi Becali anunta ca Andrei Vlad va fi titular la FCSB, dar lucrurile s-au schimbat dupa gafele facute de internationalul U21.

Gigi Becali a fost din nou prezent la antrenamentul ros-albastrilor, pentru a-i vedea la treaba pe elevii lui Vintila. Tehnicianul a luat, de altfel, decizia ca zilnic jucatorii sa aiba parte de cate doua antrenamente la intensitate maxima.

There are no comments

Add yours