piturca6

Prima decizie importanta a lui Piturca. Ce se intampla cu echipa inaintea meciului cu FCSB  • Victor Piturca a luat decizia de a baga echipa in cantonament timp de 5 zile, in vederea pregatirii meciului cu FCSB
  • Managerul vrea sa cunoasca mai bine jucatorii dar si sa aduca un plus de pregatire inaintea unui meci important
  • Initial el voia sa plece undeva la munte cu echipa, insa conditiile de la Craiova sunt foarte bune asa ca s-a decis ramanerea in oras”Nu ma intereseaza de FCSB pe mine. Pe mine ma intereseaza de Craiova, avem un meci foarte greu, e important sa fim pregatiti, sa jucam acest meci si sa-l castigam. Fiecare meci este important daca vrem sa obtinem ce ne dorim.

Voiam sa merg undeva la munte, dar vom ramane aici unde conditiile sunt foarte bine. Vom avea un stadiu de cinci sau sase zile, ne vom cunoaste mai bine si va fi un program mai greu in aceste zile”, a spus Victor Piturca, in cadrul unei conferintei de presa.

Victor Piturca (63 de ani) a fost instalat in functia de antrenor principal al celor de la Craiova si va avea parte de un debut de foc, imediat dupa ”dubla” echipei nationale cu Spania si Malta. FCSB va veni pe ”Ion Oblemenco”, echipa care vine dupa un succes cu Viitorul, scor 2-1. Fostul selectioner ii va baga pe noii sai elevi in cantonament inainte de meciul cu vicecampioana.

There are no comments

Add yours