piturca

Prima cerinta a lui Piturca, la Craiova – Discutiile s-au incheiat  • Victor Piturca va ocupa de la 1 septembrie functia de manager, adica se va ocupa de tot ce tine de Universitatea Craiova
  • El a inceput sa-si contureze primul 11 deja si prima cerinta a fost ca Mirko Pigliacelli sa nu fie vandut
  • Desi se primisera oferte din Italia, acestea ar fi fost refuzate dupa cerinta lui PiturcaProaspat instalat in functia de manager general al Universitatii Craiova, Victor Piturca a luat prima decizie importanta. Fostul selectioner i-a interzis lui Mirko Pigliacelli transferul in Serie A, unde era dorit de AC Torino, asa cum FANATIK a anuntat in exclusivitate. Piturca a refuzat cele 2.5 milioane de euro care erau oferite, considerandu-l pe Pigliacelli esential pentru jocul Craiovei, unde doreste sa implementeze un fotbal bazat pe constructie rapida, pornita din propriul careu.

FANATIK a aflat ca Piturca a refuzat categoric oferta de 2.5 milioane de euro pe care oficialii lui Torino au inaintat-o catre Universitatea, considerand ca suma nu este atat de mare incat sa justifice pierderea portarului pe care il considera om de baza pentru viitorul Craiovei.

There are no comments

Add yours