stanciu

Preocuparile lui Stanciu in meciul cu Spania – a facut rost de tricoul lui Ramos: ‘Sunt fan Real’  • Nicusor Stanciu a avut o evolutie stearsa in meciul cu Spania, ba mai mult, dupa iesirea sa echipa a inceput sa joace mai bine
  • Desi Romania a luat bataie cu 2-1, Stanciu are motive de bucurie: l-a rugat pe Florin Andone sa-l roage pe Ramos sa-i dea tricoul
  • Din pacate astea sunt preocuparile jucatorului adus de Contra la Nationala‘Nu am facut schimb de tricouri la finalul partidei. Vorbisem inainte cu Florin Andone, pentru ca el vorbeste spaniola si se cunostea cu Sergio Ramos, sa-l intrebe daca poate sa-mi dea tricoul si doar atat, pentru ca sunt fan Real. I l-a cerut Florin pentru mine. Din ce stiu, i l-a dat dupa meci si nu stiu la pauza daca a mai schimbat cineva cu Ramos sau nu” , a declarat Nicolae Stanciu.

“Nu stiu daca meritam mai mult. Si ei au avut foarte multe ocazii, Tatarusanu a scos foarte multe mingi. Dar, daca e sa te gandesti, am avut in ultimele minute doua ocazii foarte mari, poate reuseam sa egalam, sa scoatem un punct.

Inca mai avem sanse de calificare. Atat timp cat se presupune ca Spania si-ar castiga toate meciurile si ar castiga si in Suedia, si in Norvegia, noi trebuie sa castigam meciurile cu Suedia si cu Norvegia de acasa, daca vrem sa ne calificam. Cel putin in repriza a doua am simtit ca putem sa scoatem mai mult, sa revenim, dupa golul lui Florin, dar asta este fotbalul. Ei au fost astazi echipa mai buna si au aratat acest lucru.

Fara lipsa de respect pentru Malta, nici nu ar trebui sa ne gandim la asa ceva, pentru ca, daca nu batem Malta, atunci ar trebui sa ne lasam toti, sa nu mai venim la echipa nationala.’, a mai spus Stanciu.

There are no comments

Add yours