pantiru

Povestea lui Pantiru, salvatorul FCSB in Europa: a facut videochat ca sa-si ajute mama grav bolnava  • Pantiru a salvat in ultimul moment FCSB si a calificat-o in play-off-ul Europa League
  • Putini stiu insa ca jucatorul a trecut prin clipe dificile pentru a ajunte la performantele de astazi
  • Presa tabloida a aflat si a difuzat imagini cu Pantiru de pe vremea cand facea chiar videochat pentru a castiga baniIn perioada in care fotbalistul se afla la Poli Iasi, site-ul Cancan.ro a publicat imagini cenzurate cu Pantiru de pe site-uri de videochat, fara a-i da numele. Acum, jucatorul recunoaste totul.

“Fac parte din trecutul meu, au fost niste greseli pe care le-am facut in trecut, dar duhovnicul pe care il am m-a invatat cu ce putere cad, cu aceeasi putere sa ma ridic. Sincer, nu ma intereseaza ce se vorbeste, doar astept debutul si astept sa imi fac treaba cat mai bine pentru a-mi ajuta echipa sa castig”, a spus Ionut Pantiru, care ar fi facut videochat ca sa isi ajute mama grav bolnava.Fundasul, in varsta de 23 de ani, a semnat miercuri un contract valabil pe cinci sezoane si va purta tricoul cu numarul 3 la FCSB. Pantiru a marturisit ca nu se teme de criticile patronului de la FCSB, Gigi Becali.

“Nu, nu mi-e frica, nu are de ce sa imi fie frica. Orice jucator poate sa greseasca. Asta este, daca nu muncim nu gresim. De-a lungul carierei am trecut prin foarte multe momente grele, dar niciodata nu am cedat la ceea ce mi-am propus”, a mai spus Pantiru.

Ionut Pantiru a fost juniorul celor de la LPS Iasi si Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, iar la nivel profesionist a debutat pentru CSM Sighetu Marmatiei, de unde a ajuns la Stiinta Miroslava. Din ianuarie 2017 si pana in iulie 2019 a evoluat la FC Politehnica Iasi, pentru care a adunat 61 de partide, un gol si 3 pase de gol in toate competitiile.

There are no comments

Add yours